Skip to main content
Kuntoutuskeskus Kankaanpää. Kuva: Tomi Glad

Työ- ja toimintakyvyn arviointi Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on vakuuttava ja vaikuttava moniammatillisen kuntoutuksen asiantuntijayritys. Yhteistyössä Verve Vakuutuskuntoutuksen kanssa toteutamme vakuutusyhtiöille arviointipalvelua, kun tarvitaan objektiivinen ja kokonaisvaltainen arvio asiakkaan jäljellä olevasta työ- ja toimintakyvystä sekä ammatillisista mahdollisuuksista. Palvelun lopputuloksena on asiantuntevan moniammatillisen työryhmän laatima kattava lausunto jatkosuosituksineen.

Kuntoutuskeskus Kankaanpään monipuolinen ja esteetön ympäristö tarjoaa hyvät puitteet ja mahdollisuudet objektiivisen arvioinnin toteuttamiseksi. Palvelu rakentuu kuntoutujan yksilöllisen tilanteen sekä toimeksiantajan toiveiden mukaan, ja sen tavoitteet ja kysymyksenasettelu sovitaan yhdessä tilaajan kanssa. Kokonaisuutta koordinoi Verven kuntoutusasiantuntija.

Seuraava toteutusaika työ- ja toimintakyvyn arvioinnille Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä on viikolla 16. Aikataulutamme lisää arviointiviikkoja tarpeen mukaan – olkaa siis yhteydessä.


Lisätietoja antavat

Marjaana Riihilahti, sairaanhoitaja, Kuntoutuskeskus Kankaanpää
puh. 040 684 6705 tai marjaana.riihilahti@kuntke.fi

Susanna Finne, palvelupäällikkö, Verve Vakuutuskuntoutus
puh. 044 700 2046 tai susanna.finne@verve.fi