Yhteystietomme

Verve Vakuutuskuntoutuksen toimistossa sinua auttaa Marja-Leena Hedberg. Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös suoraan asiantuntijoihimme.

Marja-Leena Hedberg, sihteeri, Verve Vakuutuskuntoutus

Marja-Leena Hedberg

Sihteeri
Yhteydenotot, tiedustelut, toimeksiannot

Puhelinnumero 044 7002 012
Sähköposti toimisto@verve.fi

Postitusosoite
Verve Vakuutuskuntoutus, Mikonkatu 8 A, 00100 Helsinki

Verve Vakuutuskuntoutuksen asiantuntijat

Mona Kolkka-Veneskoski, kuntoutusasiantuntija, Verve Vakuutuskuntoutus

Mona Kolkka-Veneskoski

Kuntoutusasiantuntija
Varsinais-Suomi,
Satakunta

Henkilöesittely +

Yhdessä asiakkaan kanssa kuljetaan erilaisista haasteista eteenpäin. Vahvuuteni on erilaisten asiakkaiden kohtaaminen heille ainutlaatuisissa tilanteissa. Olen työskennellyt pitkään vaativissa ohjaustöissä sekä julkisella että kolmannella sektorilla. Viimeiset vuodet olen työskennellyt ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijana.

Katja Manousos, kuntoutusasiantuntija, Verve Vakuutuskuntoutus

Katja Manousos

Kuntoutusasiantuntija
Oulu, Pohjois-Pohjanmaa,
Lappi, Kainuu

Henkilöesittely +

Minulla on 20 vuoden kokemus asiakastyöstä sosiaali- ja terveysalalla. Viimeiset vuodet olen työskennellyt vakuutuskuntoutuksessa. Työotteni on ratkaisukeskeinen ja kohtaan asiakkaani positiivisen lähestymistavan kautta.

Verve Vakuutuskuntoutus Taru Ottelin

Taru Ottelin

Kuntoutusasiantuntija
Pirkanmaa,
Etelä-Pohjanmaa

Henkilöesittely +

Tykkään työssäni siitä, että asiakas voi hyödyntää pitkän kokemukseni kerryttämää osaamistani ja verkostojani omalla kuntoutumisen polullaan. Kannustan ja ohjaan itsenäiseen toimijuuteen ja yhdessä iloitsemme eteenpäin vievistä askelista.

Verve Vakuutuskuntoutus Pauliina Paakkinen

Pauliina Paakkinen

Kuntoutusasiantuntija
Helsinki, Uusimaa

Henkilöesittely +

Asiantuntijuuteni kuntoutukseen on syntynyt yli 20 vuoden kokemuksen kautta monipuolisissa kuntoutuksen tehtävissä. Ammatillisen kuntoutuksen parissa olen työskennellyt vuodesta 2006. Työssäni pidän tärkeänä asiakkaan oman aktiivisen roolin tukemista, voimavarojen löytämistä, yhdessä tekemistä ja innostumista.

Verve Vakuutuskuntotus, Susanna Raivio

Susanna Raivio

Kuntoutusasiantuntija
Pirkanmaa, Päijät-Häme

Henkilöesittely +

Työurani on rakentunut kuntoutus- ja vakuutusalalla. Lääkinnällisen kuntoutuksen parissa olen työskennellyt fysioterapeuttina ja myöhemmin asiantuntijana vakuutusyhtiössä, mahdollistaen liikennevahingoissa ja työtapaturmissa vahingoittuneiden ammatillista ja lääkinnällistä kuntoutumista. Kohtaan ihmiset luontevasti, arvostaen ja kuunnellen. Hoidan heidän asiansa mutkattomasti tukien ja motivoiden.

Kirsi Rönkä, Verve Vakuutuskuntoutus, kuntoutusasiantuntija

Kirsi Rönkä

Kuntoutusasiantuntija
Kuopio, Pohjois- ja Etelä-Savo,
Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi

Henkilöesittely +

Asiantuntijuuteni on rakentunut laajan ja yli 20 vuoden kokemuksen kautta kuntoutusalalla ja kolmannella sektorilla. Olen toiminut pitkään ammatillisen kuntoutuksen verkostoissa valtakunnallisesti. Minulle tärkeää on aito kohtaaminen, asiakkaan rinnalla kulkeminen ja ratkaisujen etsiminen yhdessä niin, että asiakkaalla on mahdollisuus kulkea kohti mielekästä ja hyvää elämää tapahtuneesta huolimatta.

Tanja Virtanen, kuntoutusasiantuntija, Verve Vakuutuskuntoutus

Tanja Virtanen

Kuntoutusasiantuntija
koko Suomi

Henkilöesittely +

Minulla on pitkä kokemus liikenne- ja työtapaturmavahinkojen kuntoutuksesta ja erityisesti toimintakykykuntoutuksesta. Olen apuna vammautuneen tarvitsemien kuntoutus- ja tukipalveluiden järjestymisessä. Työssä on tärkeää sujuva yhteistyö vammautuneen, vakuutusyhtiön sekä sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Juha-Matti Pesonen, kuntoutusasiantuntija, Verve Vakuutuskuntoutus

Juha-Matti Pesonen

Kuntoutusasiantuntija
koko Suomi

Henkilöesittely +

Olen työskennellyt liikenne- ja työtapaturmien parissa vuodesta 2007 lähtien. Erityisosaamistani ovat toimintakykykuntoutus ja siihen liittyvät käytännöt sekä yhteistyö vammautuneen henkilön ympärillä olevan verkoston kanssa. Tavoitteeni on, että asiat etenevät mahdollisimman jouhevasti, vaikeistakin tilanteista huolimatta.

Susanna Finne, palvelupäällikkö, Verve Vakuutuskuntoutus

Susanna Finne

Palvelupäällikkö

Henkilöesittely +

Tehtäväni on mahdollistaa Verven kuntoutusasiantuntijoille parhaat edellytykset tehdä tavoitteellista kuntoutusohjaustyötä. Innostun ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöstä ja palveluista, jotka aktivoivat ja tukevat asiakasta kohti mielekästä arkea ja työtä.

Verve Vakuutuskuntoutus Mika Pekkonen

Mika Pekkonen

Lääketieteellinen johtaja

Henkilöesittely +

Olen pitkän kokemuksen omaava kehityshaluinen kuntoutuksen osaaja. Tuon tiimiin lääketieteellisen ja vakuutuslääketieteellisen osaamiseni. Olen johdonmukainen, joustava ja yhteistyöhakuinen tiimityöskentelijä.

Yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen

Verve Vakuutuskuntoutus tekee tiivistä yhteistyötä Verven Oulussa ja Lahdessa sijaitsevien lääkinnällisen kuntoutuksen yksiköiden, Verve Terapian, Kuntoutuskeskus Kankaanpään ja Kruunupuiston kanssa. Laaja palveluverkostomme varmistaa aina parhaimman kuntoutusasiantuntijan saatavuuden.

 Verve Vakuutuskuntoutus
Mikonkatu 8 A, 00100 Helsink
i
puh. 044 700 2012, toimisto@verve.fi

© Vakuutuskuntoutus.fi. Powered by WWW Design.