Skip to main content

Toimintakykykuntoutus,
ohjaus- ja asiantuntijapalvelut

Toimintakykykuntoutus,
ohjaus- ja asiantuntijapalvelut

Verve Vakuutuskuntoutuksen toimintakykykuntoutuksessa me avustamme sekä vammautunutta että vakuutusyhtiötä sopivien kuntoutuskeinojen löytämisessä ja tarvittavien tukipalveluiden järjestämisessä. Toimintakykykuntoutus pitää sisällään yhteistyötä vammautuneen, hänen lähiomaistensa, terveydenhuollon, sosiaalitoimen sekä kuntoutusta toteuttavien palveluntuottajien kanssa. Tarvittaessa toimimme yhteyshenkilönä ja koordinoimme palveluiden järjestymistä laajemminkin. Selvittelyn aikana teemme tiiviisti yhteistyötä vakuutusyhtiön korvauskäsittelijän kanssa.

Liikenne- tai työtapaturmavahingon jälkeen vakuutusyhtiö korvaa kuntoutujalle tai sosiaali- ja terveydenhuollolle toimintakykykuntoutuksena muun muassa lääkinnällistä kuntoutusta, henkilökohtaisia apuvälineitä, auton apuvälineitä ja asunnonmuutostöitä. Verve Vakuutuskuntoutuksen toimintakykykuntoutuksen asiantuntijat ovat tarvittaessa apuna vakuutusyhtiöille näiden korvattavuuden arvioimisessa ja laadimme vakuutusyhtiöön korvausehdotuksen perusteluineen.

Palvelumme käynnistyvät aina vakuutusyhtiöiden toimeksiannosta ja päättyvät, kun tarvittava kuntoutus on mahdollisuuksien mukaan saatu järjestymään ja arviomme kuntoutuksen korvattavuudesta on valmis.

Ole yhteydessä, autamme mielellämme ja kerromme lisää palveluistamme:

Kuntoutusasiantuntija Juha-Matti Pesonen
puh. 044 700 2050
juha-matti.pesonen@verve.fi