Verve Vakuutuskuntoutuksen yhteistyökumppani Kruunupuisto sijaitsee Punkaharjulla hulppeissa maisemissa. Kuva: Jussi Silvennoinen

Aivovammakuntoutujan arviointipalvelu Kruunupuistossa

Verve Vakuutuskuntoutus tekee tiivistä yhteistyötä Punkaharjulla kauniissa ympäristössä sijaitsevan Kruunupuiston kanssa. Järjestämme yhdessä aivovammakuntoutujien työ- ja toimintakykyedellytysten arviointipalvelua Kruunupuiston tiloja hyödyntäen.

Aivovamman erilaiset oireet, kuten fyysisen ja kognitiivisen toimintakyvyn muutokset sekä tunne-elämän säätelyvaikeudet ja väsymysherkkyys, voivat vaikuttaa työ- ja toimintakykyyn. Moniammatillinen työryhmä auttaa selvittämään jäljellä olevaa työ- ja toimintakykyä. Arviointipalvelu on tarkoitettu aivovamman saaneelle kuntoutujalle, jonka työ- tai toimintakyvyn edellytyksiä tarvitsee arvioida esimerkiksi opiskelua, työelämään siirtymistä tai työelämään paluuta suunniteltaessa. Arvioinnin kesto on yleensä viisi päivää.

Ensi kevään ajankohdat arviointipalveluille Kruunupuistossa ovat viikoilla: 16, 20 ja 23. Pyrimme kysynnän mukaan järjestämään lisää ajankohtia arvioinneille.

Lisätietoja antavat

Mari Sarjanen, psykologi, Kruunupuisto
Puh. 040 684 6552 tai mari.sarjanen@kruunupuisto.fi

Juha-Matti Pesonen, kuntoutusasiantuntija, Verve
Puh. 044 700 2050 tai juha-matti.pesonen@verve.fi

Yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen

Verve Vakuutuskuntoutus tekee tiivistä yhteistyötä Verven Oulussa ja Lahdessa sijaitsevien lääkinnällisen kuntoutuksen yksiköiden, Verve Terapian, Kuntoutuskeskus Kankaanpään ja Kruunupuiston kanssa. Laaja palveluverkostomme varmistaa aina parhaimman kuntoutusasiantuntijan saatavuuden.

 Verve Vakuutuskuntoutus
Mikonkatu 8 A, 00100 Helsink
i
puh. 044 700 2012, toimisto@verve.fi

© Vakuutuskuntoutus.fi. Powered by WWW Design.